Alkoholové výrobky prodáváme pouze osobám starším osmnácti let.
Prohlašuji, že je mi 18 a více let.
Produkt byl úspěšně přidán do nákupního košíku
0 ks zboží. 1 produkt v košíku.
Nový produkt
Superprémiový mezcal Xiaman se vyrábí ze 100 % vyvážené kombinace odrůd agáve Espadín a divoké, velmi unikátní Tepextate. Prvotřídní kvalitu udává tradiční výroba „artesanal“, která je nejautentičtější formou výroby mezcalu. Právě ta mezcalu předává příjemně kouřové tóny s výraznou stopou agáve a absolutně bezkonkurenční, velejemnou chuť.
Upozornění! Kusů skladem je: 12
Datum dostupnosti: 30.10.2020
XIAMAN MEZCAL MINI 0,05L 44%
Superprémiový mezcal Xiaman se vyrábí ze 100 % vyvážené kombinace odrůd agáve Espadín a divoké, velmi unikátní Tepextate. Prvotřídní kvalitu udává tradiční výroba „artesanal“, která je nejautentičtější formou výroby mezcalu. Právě ta mezcalu předává příjemně kouřové tóny s výraznou stopou agáve a absolutně bezkonkurenční, velejemnou chuť.
Příjemce :
* Povinná pole
nebo Zrušit
Objem | 0,05L |
Balení | 6ks |
Obsah alkoholu | 44% |
Země původu | Mexiko |
Los Javis Espadin agáve roste v aridní oblasti centrálních údolí Oaxacy. Naše agáve Espadin potřebují 8 - 12 let k dosažení plné zralosti, poté jsou připravena na sklizeň. Aroma: pomeranč, medovina, květiny a čerstvé olivy Chuť: anýz, jablko, pomerančový olej a výrazná příchuť soli Dvakrát destilováno
Los Javis Espadin Reposado agáve také roste v aridní oblasti centrálního údolí Oaxacy. Nicméně tato agáve sklízíme ihned po deštivém období, abychom zdokonalili jejich chuť.Aroma: heřmánek, ochucené karamelizované máslo a seno Chuť: dřevo, karamelizované máslo, marcipán a banánový chlebíček Dvakrát destilováno
Většině druhů Tobalá se vyskytuje v divokých nížinách a na stráních kaňonů ve vysokých nadmořských výškách. Los Javis Tobalá se sklízejí po 12 až 15 letech.Aroma: kůže, chili, jalapeno a pečená dýňě Chuť: chili, zelený pepř, šalvěj s nádechem kouře a citronový olej Dvakrát destilováno.
Mezcal Los Javis Jabalí je limitovaná edice mezcalu. Divoké agáve se sklízí ručně v odlehlé oblasti Miahuatlán de Porfirio Díaz. Agáve určené k výrobě mezcalu Los Javis Jabalí, se pěstuje na vyprahlých vápencových pláních městečka Mengoli. Agáve Jabalí je také známé jako Agave Kerchovei nebo Agave Convallis.Aroma: břidlice, sušená tráva, černý čaj,...
CERRUDO - Agave Americana Kultivované agáve, které se pěstuje déle 25 let, aby dosáhlo plné zralosti a mohlo se sklízet. Aroma: citronové koření, žlutý meloun, aloe, tráva grilovaný ananas Chuť: kouř, sladé mango, penicillin, kápie, pečené makadamové ořechy, příchuť soli"
Agáve Tepeztate se daří nejlépe v oblastech s horkým a suchým podnebím. Los Javis Tepeztate zraje 25 až 35 let, než dosáhne plné zralosti. Aroma: kůže, olivy, lanýže, ořechy a seno Chuť: s ytý kouř, tymián, pomerančová kůra, Serranská paprika a kaštany
Vyrobeno z Maguey Espadin (Agave Angustifolia). Destiluje se třikrát v měděných destilačních přístrojích a zraje 8 let.
Vyrobeno z Maguey Tobala (Agave Potatorum Zucc). Destiluje se dvakrát v měděných destilačních přístrojích a zraje 12 let.
Vyrobeno z Maguey Madrecuishe (Agave Karwinskii). Destiluje se dvakrát v měděných destilačních přístrojích a zraje 14 let.
Vyrobeno z Maguey Tepeztate (Agave Marmorata). Destiluje se dvakrát v měděných destilačních přístrojích a zraje 20 let.
Tento mezcal se vyrábí z Maguey Espadin (Agave Angustifolia) a Maguey Tobala (Agave Potatorum Zucc), třikrát se destiluje v měděných destilačních přístrojích a poté zraje 8 a 12 let.
CONTRALUZ JE 100% ŘEMESLNÝ MEZCAL VYROBENÝ Z AGÁVE ESPADIN (Angustifolia) Je produktem procesu zrání a filtrace v malých dávkách, který je ve světě mezcalu nový. Náš mezcal Cristalino zraje přibližně 6 měsíců ve vypálených sudech z amerického dubu a filtruje se přes aktivní uhlí. Výsledkem je křišťálově čistá tekutina s elegantní směsí vůní a chutí, která...
Ojo de Tigre Mezcal Ojo de Tigre (Tygří oko) je zbrusu nový mezcal vyráběný v palírně Case Lumbre, která je zároveň výrobcem mezcalu Montelobos. Tento mezcal je jemný a komplexní, což vyplývá z řemeslného a ručního výrobního procesu. Společnost Case Lumbre vyrábí své mezcaly s provenience. To je důvodem kvality jejích lihovin, jako jsou Montelobos, Ancho...
Ojo de Tigre Mezcal Ojo de Tigre (Tygří oko) je zbrusu nový mezcal vyráběný v palírně Case Lumbre, která je zároveň výrobcem mezcalu Montelobos. Tento mezcal je jemný a komplexní, což vyplývá z řemeslného a ručního výrobního procesu. Společnost Case Lumbre vyrábí své mezcaly s provenience. To je důvodem kvality jejích lihovin, jako jsou Montelobos, Ancho...
Bruxo X je postdestilační směs 80 % mezcalu Espadin a 20 % mezcalu Barril. Vyrábí ho mezcalero Juan Morales Garcia v San Dionisio Ocotepec v Oaxace. Tento mezcal má jemnou vůni plnou citrusových a květinových tónů s arašídy a jicamou. V chuti se objevují citrusové slupky, ovoce, heřmánek, minerální tóny a lehký med. Bruxo Mezcal Bruxo vytvořila skupina...