Alkoholové výrobky prodáváme pouze osobám starším osmnácti let.
Prohlašuji, že je mi 18 a více let.
Žádné produkty
Ceny jsou s DPH
Produkt byl úspěšně přidán do nákupního košíku
0 ks zboží. 1 produkt v košíku.
Nový produkt
Toto balení obsahuje: 1 x Abasolo Whisky 70cl 1 x NIXTA Corn Likeur 35cl dárkové balení Abasolo Whisky
Z rodiště kukuřice pochází mexická whisky, která si klade za cíl znovuobjevit kategorii kukuřičné whisky.
Abasolo je první palírna v Mexiku, která se skutečně věnuje výrobě whisky.
Abasolo El Whisky De Mexico (Mexická whisky) se destiluje ze 100% mexické kukuřice Cacahuazintle (kaka-wha-SINT-lay).
Tato kukuřice se pěstuje a předává již více než 200 generací místních zemědělců.
Má výraznou, výjimečnou chuť, kterou whisky propůjčuje.
Díky použití nixtamalizace (4 000 let stará technika vaření) Abasolo odhaluje hluboké chutě, které se v kukuřici nacházejí.
Tento postup se při výrobě whisky nikdy nepoužíval, ale v Mexiku je běžný při přípravě kukuřice jako potraviny.
Tato whisky má hluboké, jemné tóny pražené kukuřice, medu, vanilky, černého čaje a kůže.
Tento jedinečný chuťový profil se uvolňuje pouze díky procesu nixtamalizace.
Ten zajišťuje, že je ctěn původ mexické kukuřice od předků, a nepodobá se žádnému jinému profilu whisky.
Dokonalé podávání:
Pro plné docenění jedinečných chutí této whisky doporučujeme pít čistou, s jednou velkou kostkou ledu. Ozdobte jedním plátkem pomeranče.
KUKUŘIČNÝ LIKÉR NIXTA 35CL 30%
Jedná se o prastarý kukuřičný likér z mexického Jilotepecu, který je známý jako rodiště kukuřice.
Kukuřice cachauazintle se pěstuje v údolích a na úpatí sopky Nevado de Toluca.
Nixta poskytuje texturní hedvábnost a bohatou, širokou chuťovou všestrannost - dodává koktejlům jedinečné, sladké nebo slané složky.
Nixtu si můžete vychutnávat také čistou nebo na ledu, stejně jako ji použít do pudinků a na pečení.
Původ Nixta Licor de Elote je mexický kukuřičný likér vyráběný na bázi jemné kukuřice cacahuazintle, která se pěstuje ve vysokých údolích a na úpatí sopky Nevado de Toluca ve státě Mexiko.
Nixta se vyrábí v Destilería y Bodega Abasolo, kde ctí mexickou kulturu kukuřice a řemeslo předků nixtamalizace - 4 000 let starou mezoamerickou kuchařskou techniku, která odhaluje nejhlubší chutě a vůně kukuřice.
Objem | 70cl & 35cl |
Obsah alkoholu | 43% & 30% |
Značka | ABASOLO |
Země původu | MEXIKO |