Alkoholové výrobky prodáváme pouze osobám starším osmnácti let.
Prohlašuji, že je mi 18 a více let.
Produkt byl úspěšně přidán do nákupního košíku
0 ks zboží. 1 produkt v košíku.
Nový produkt
Výjimečný doplněk každé sbírky, X by Xiaman, zachycuje autentického ducha řemeslné výroby mezcalu.
Tento mezcal, vyrobený ze 100% agáve Espadín, vyzařuje výrazné kouřové aroma a nabízí sametově hladký závěr. Je ideální pro slavnostní setkání, jeho výrazný chuťový profil zaujme a potěší ty, kteří hledají něco jedinečného a sofistikovaného.
Toto řemeslné mistrovské dílo je dokonalým ztělesněním mexického dědictví a řemeslné zručnosti.
Upozornění! Kusů skladem je: 100
Datum dostupnosti: 30.10.2020
Objem | 700ml |
Balení | 6ks |
Obsah alkoholu | 40% |
Země původu | Mexiko |
Mezcal Don Ramón Joven je transcendentním vyjádřením této odrůdy kategorie ručně vyráběných lihovin. Vyrobeno ze 100% agáve Salmiana ze Zacatecas v Mexiku, která zrála 8 až 10 let. ztělesňuje zemitou kouřovost mezcalu. Po doušku potěší chuťové buňky probouzejícím se, ale vyváženým aroma bylin, květin a svěžích citrusů s jemným ovocným závěrem kterou...
Působivý mezcal joven od Don Ramón, vyráběný ze 100% agáve Espadín. Jemně kouřový, sladké dřevité tóny vařeného agáve mohou vyniknout, což z něj činí dobrou volbu pro dobře vyvážené koktejly. A uzávěr ve tvaru hlavy jaguára rozhodně vynikne.
Los Javis Espadin Reposado agáve také roste v aridní oblasti centrálního údolí Oaxacy. Nicméně tato agáve sklízíme ihned po deštivém období, abychom zdokonalili jejich chuť.Aroma: heřmánek, ochucené karamelizované máslo a seno Chuť: dřevo, karamelizované máslo, marcipán a banánový chlebíček Dvakrát destilováno
Většině druhů Tobalá se vyskytuje v divokých nížinách a na stráních kaňonů ve vysokých nadmořských výškách. Los Javis Tobalá se sklízejí po 12 až 15 letech.Aroma: kůže, chili, jalapeno a pečená dýňě Chuť: chili, zelený pepř, šalvěj s nádechem kouře a citronový olej Dvakrát destilováno.
Mezcal Los Javis Jabalí je limitovaná edice mezcalu. Divoké agáve se sklízí ručně v odlehlé oblasti Miahuatlán de Porfirio Díaz. Agáve určené k výrobě mezcalu Los Javis Jabalí, se pěstuje na vyprahlých vápencových pláních městečka Mengoli. Agáve Jabalí je také známé jako Agave Kerchovei nebo Agave Convallis.Aroma: břidlice, sušená tráva, černý čaj,...
CERRUDO - Agave Americana Kultivované agáve, které se pěstuje déle 25 let, aby dosáhlo plné zralosti a mohlo se sklízet. Aroma: citronové koření, žlutý meloun, aloe, tráva grilovaný ananas Chuť: kouř, sladé mango, penicillin, kápie, pečené makadamové ořechy, příchuť soli"
Agáve Tepeztate se daří nejlépe v oblastech s horkým a suchým podnebím. Los Javis Tepeztate zraje 25 až 35 let, než dosáhne plné zralosti. Aroma: kůže, olivy, lanýže, ořechy a seno Chuť: s ytý kouř, tymián, pomerančová kůra, Serranská paprika a kaštany
Všechny tradice a dědictví Mexika žijí v našich rostlinách agáve (Agáve znamená v řečtině „obdivuhodný“). Naše agáve Espadin jsou pečlivě vybírány naším mistrem Mezcalero a sklízeny ve stáří 8 let po dosažení optimální zralosti. Umírají, aby nám dali svého „ducha“. Jejich srdce neboli piñas se pomalu pečou v předhispánských podzemních pecích obložených...
Všechny tradice a dědictví Mexika žijí v našich rostlinách agáve (Agáve znamená v řečtině „obdivuhodný“). Naše odrůdy agáve espadin se sklízejí ve stáří 8 let, kdy dosahují optimální zralosti, zatímco odrůda Tobalá se sklízí ve stáří 12 let v divokých přírodních podmínkách. Umírají, aby nám dali svého „ducha“. Jejich srdce neboli piñas se pomalu pečou v...
Všechny tradice a dědictví Mexika žijí v našich rostlinách agáve (Agáve znamená v řečtině „obdivuhodný“). Agáve Madre cuixe dozrává ve čtrnácti letech pro optimální sklizeň v extrémních přírodních podmínkách. Jedná se o druh agáve, který má komplikovanější složení, obsahuje méně cukrů a vytváří více vlákniny, z čehož vyplývá jeho aroma a chuťové...
Všechny tradice a dědictví Mexika žijí v našich rostlinách agáve (Agáve znamená v řečtině „obdivuhodný“). Agáve Tepeztate dozrává ve dvaceti letech pro optimální sklizeň v extrémních přírodních podmínkách. Odrůda Tepeztate má silnější listy, do nichž se rozděluje část cukru, a je převážně vláknitá. Umírají, aby nám dali svého „ducha“. Jejich srdce neboli...
Všechny tradice a dědictví Mexika žijí v našich rostlinách agáve (Agáve znamená v řečtině „obdivuhodný“). Agáve Tobalá dozrává ve dvanácti letech pro optimální sklizeň v extrémních přírodních podmínkách. Umírají, aby nám dali svého „ducha“. Jejich srdce neboli piñas se pomalu pečou v předhispánských podzemních pecích obložených sopečnými kameny po dobu 3...
CONTRALUZ JE 100% ŘEMESLNÝ MEZCAL VYROBENÝ Z AGÁVE ESPADIN (Angustifolia) Je produktem procesu zrání a filtrace v malých dávkách, který je ve světě mezcalu nový. Náš mezcal Cristalino zraje přibližně 6 měsíců ve vypálených sudech z amerického dubu a filtruje se přes aktivní uhlí. Výsledkem je křišťálově čistá tekutina s elegantní směsí vůní a chutí, která...
Ojo de Tigre Mezcal Ojo de Tigre (Tygří oko) je zbrusu nový mezcal vyráběný v palírně Case Lumbre, která je zároveň výrobcem mezcalu Montelobos. Tento mezcal je jemný a komplexní, což vyplývá z řemeslného a ručního výrobního procesu. Společnost Case Lumbre vyrábí své mezcaly s provenience. To je důvodem kvality jejích lihovin, jako jsou Montelobos, Ancho...
Ojo de Tigre Mezcal Ojo de Tigre (Tygří oko) je zbrusu nový mezcal vyráběný v palírně Case Lumbre, která je zároveň výrobcem mezcalu Montelobos. Tento mezcal je jemný a komplexní, což vyplývá z řemeslného a ručního výrobního procesu. Společnost Case Lumbre vyrábí své mezcaly s provenience. To je důvodem kvality jejích lihovin, jako jsou Montelobos, Ancho...
Bruxo X je postdestilační směs 80 % mezcalu Espadin a 20 % mezcalu Barril. Vyrábí ho mezcalero Juan Morales Garcia v San Dionisio Ocotepec v Oaxace. Tento mezcal má jemnou vůni plnou citrusových a květinových tónů s arašídy a jicamou. V chuti se objevují citrusové slupky, ovoce, heřmánek, minerální tóny a lehký med. Bruxo Mezcal Bruxo vytvořila skupina...
Bruxo No. 1 se destiluje ze 100% agáve Espadin. Tento mezcal využívá kouřovou chuť, která rámuje a zvýrazňuje lahodné ovocné a květinové aroma. Textura a bohatost tohoto mezcalu skutečně vyniká. Tajemný původ a název tohoto produktu mu také dodává na tajemnosti. Bruxo, což v portugalštině znamená "čaroděj", vás možná okouzlí.
Bruxo, což v překladu znamená "čaroděj", vytvořila skupina přátel, kteří milují a ctí mezcal v celé jeho magii. Ručně vyráběný, veganský mezcal Pechuga Bruxo No.2 se vyrábí z 80 % z agáve Barril a 20 % z agáve Espadin, přičemž do lihoviny se přidává pražené srdce Maguey, které zintenzivňuje tóny agáve a dodává jí výraznou barvu. Při výrobě se používají...
Barva, vůně a chuť Vůně muškátového oříšku a minerální tóny. V ústech se objevují jemné minerální tóny. Vyváženost chutí je dokonalá. V každém doušku cítíte jeho eleganci. Dochuť s melounovými tóny. Podávejte a kombinujte S čerstvým mladým sýrem, ořechy nebo citronovým a pikantním pokrmem z krevet. Výroba Tento mezcal je kompletně vyroben z agáve Barril,...
Barva, vůně a chuť V nose je cítit vůně arašídových semen. Agáve Espadín přináší do tohoto mezcalu květinové a citronové aroma. V ústech dodává agáve Barril minerální strukturu, zatímco Cuishe přináší jemné bylinné tóny, jako je rukola a fenykl. Podávejte a kombinujte Doprovázení kávou a hořkou čokoládou zvýrazní jeho chuť. Výroba Jedná se o výtvor...
Barva, vůně a chuť Příjemná vůně másla v nose a kořeněná a sladká chuť v ústech. Podávejte a kombinujte Tento mezcal má dochuť připomínající broskve a kdoule, která se skvěle hodí k foie grais, hořčičným semínkům, pažitce a uzenému lososu. Výroba Tento mezcalero vytvořil maestro Cándido Reyes. Při výrobě se používá 100% agáve 12 let Tobalá, při vaření se...
Dangerous Don Cafe Mezcal se vyrábí na jihozápadě Mexika ve městě Santiago Matatlán v provincii Oaxaca. Tekutina je zamýšlena jako oslava tohoto regionu, protože mísí dva nejoblíbenější poklady Mexika - mezcal a kávu. Lahodně ochucený mezcal od společnosti Dangerous Don, vyrobený ze 100% agáve Espadin, která byla dvakrát destilována a poté namočena v...
Trascendente Artesanal Joven Ensamble je řemeslný mezcal vyráběný tradičními metodami v mexické oblasti Oaxaca. Tento výjimečný mezcal kombinuje několik druhů agáve, včetně odrůd Espadín a Tobalá, což mu dodává komplexní chuťový profil a nezaměnitelné aroma. Výroba začíná vařením agáve v podzemních pecích, kde získává svou charakteristickou kouřovou chuť....
Trascendente Artesanal Joven Espadín je vyroben ze 100 % agáve z nejvzácnější mexické odrůdy Agave Espadín (A. Angustifolia). Převládající vůně je citrusová, připomíná pomerančové listy, mandarinku, bylinné tóny, jako jsou cedrové listy a citronový čaj. Mezcal, který označuje charakteristické chutě Maguey Espadín. V ústech je přítomna mineralita, její...
Superprémiový mezcal Xiaman se vyrábí ze 100 % vyvážené kombinace odrůd agáve Espadín a divoké, velmi unikátní Tepextate. Prvotřídní kvalitu udává tradiční výroba „artesanal“, která je nejautentičtější formou výroby mezcalu. Právě ta mezcalu předává příjemně kouřové tóny s výraznou stopou agáve a absolutně bezkonkurenční, velejemnou chuť.
Raicilla Perra Suerte, 100% Maximiliana Agave, má průsvitný vzhled. V nose převládá vůně čerstvých bylin a zeleniny, chuť je ovocná s těkavými hořkými tóny, s lehkými květinovými a karamelovými tóny. V dochuti převládá kvas tropického ovoce a tóny kokosu a bobulí, reaguje na chutě a vůně typické pro oblast Sierra a má jedinečnou chuť; osobitosti dosáhl...
Perra Suerte Chico Aguiar je jedinečná, vyrobená z Agave „Chico Aguiar“, poddruhu A. angustifolia, endemického druhu v Jaliscu. Roste v mírném podnebí v nižší nadmořské výšce než Agave Maximiliana. Vyrábí se v malém městečku v údolí obklopeném pohořím Sierra de Mascota, kde je mírně teplejší mikroklima se subtropickým charakterem - ideální podmínky pro...
Lektvar, který léčí vše, od zažívacích potíží až po bodnutí škorpiónem, dávali domorodci z mexického kmene Ópata německým jezuitským misionářům, kteří přišli do Mexika asi před 300 lety. Jednalo se o fermentaci agáve, cuviso (lék v jazyce Ópata), který misionáři obdivovali jako svatý lék, „santo cuviso“. Santo Cuviso Bacanora Blanco je agávový destilát...
Ojo de Tigre Mezcal Ojo de Tigre (Tygří oko) je zbrusu nový mezcal vyráběný v palírně Case Lumbre, která je zároveň výrobcem mezcalu Montelobos. Tento mezcal je jemný a komplexní, což vyplývá z řemeslného a ručního výrobního procesu. Společnost Case Lumbre vyrábí své mezcaly s provenience. To je důvodem kvality jejích lihovin, jako jsou Montelobos, Ancho...