Alkoholové výrobky prodáváme pouze osobám starším osmnácti let.
Prohlašuji, že je mi 18 a více let.
Produkt byl úspěšně přidán do nákupního košíku
0 ks zboží. 1 produkt v košíku.
Nový produkt
CONTRALUZ JE 100% ŘEMESLNÝ MEZCAL VYROBENÝ Z AGÁVE ESPADIN (Angustifolia)
Je produktem procesu zrání a filtrace v malých dávkách, který je ve světě mezcalu nový.
Náš mezcal Cristalino zraje přibližně 6 měsíců ve vypálených sudech z amerického dubu a filtruje se přes aktivní uhlí.
Výsledkem je křišťálově čistá tekutina s elegantní směsí vůní a chutí, která je rafinovaná a zároveň plná charakteristického charakteru mezcalu.
Upozornění! Kusů skladem je: 25
Datum dostupnosti: 30.10.2020
CONTRALUZ CRISTALINO 36% 0,7l
CONTRALUZ JE 100% ŘEMESLNÝ MEZCAL VYROBENÝ Z AGÁVE ESPADIN (Angustifolia)
Je produktem procesu zrání a filtrace v malých dávkách, který je ve světě mezcalu nový.
Náš mezcal Cristalino zraje přibližně 6 měsíců ve vypálených sudech z amerického dubu a filtruje se přes aktivní uhlí.
Výsledkem je křišťálově čistá tekutina s elegantní směsí vůní a chutí, která je rafinovaná a zároveň plná charakteristického charakteru mezcalu.
Příjemce :
* Povinná pole
nebo Zrušit
Objem | 700ml |
Balení | 6ks |
Obsah alkoholu | 36% |
Značka | CONTRALUZ |
Země původu | Mexiko |
Mezcal Don Ramón Joven je transcendentním vyjádřením této odrůdy kategorie ručně vyráběných lihovin. Vyrobeno ze 100% agáve Salmiana ze Zacatecas v Mexiku, která zrála 8 až 10 let. ztělesňuje zemitou kouřovost mezcalu. Po doušku potěší chuťové buňky probouzejícím se, ale vyváženým aroma bylin, květin a svěžích citrusů s jemným ovocným závěrem kterou...
Působivý mezcal joven od Don Ramón, vyráběný ze 100% agáve Espadín. Jemně kouřový, sladké dřevité tóny vařeného agáve mohou vyniknout, což z něj činí dobrou volbu pro dobře vyvážené koktejly. A uzávěr ve tvaru hlavy jaguára rozhodně vynikne.
Los Javis Espadin Reposado agáve také roste v aridní oblasti centrálního údolí Oaxacy. Nicméně tato agáve sklízíme ihned po deštivém období, abychom zdokonalili jejich chuť.Aroma: heřmánek, ochucené karamelizované máslo a seno Chuť: dřevo, karamelizované máslo, marcipán a banánový chlebíček Dvakrát destilováno
Většině druhů Tobalá se vyskytuje v divokých nížinách a na stráních kaňonů ve vysokých nadmořských výškách. Los Javis Tobalá se sklízejí po 12 až 15 letech.Aroma: kůže, chili, jalapeno a pečená dýňě Chuť: chili, zelený pepř, šalvěj s nádechem kouře a citronový olej Dvakrát destilováno.
Mezcal Los Javis Jabalí je limitovaná edice mezcalu. Divoké agáve se sklízí ručně v odlehlé oblasti Miahuatlán de Porfirio Díaz. Agáve určené k výrobě mezcalu Los Javis Jabalí, se pěstuje na vyprahlých vápencových pláních městečka Mengoli. Agáve Jabalí je také známé jako Agave Kerchovei nebo Agave Convallis.Aroma: břidlice, sušená tráva, černý čaj,...
CERRUDO - Agave Americana Kultivované agáve, které se pěstuje déle 25 let, aby dosáhlo plné zralosti a mohlo se sklízet. Aroma: citronové koření, žlutý meloun, aloe, tráva grilovaný ananas Chuť: kouř, sladé mango, penicillin, kápie, pečené makadamové ořechy, příchuť soli"
Agáve Tepeztate se daří nejlépe v oblastech s horkým a suchým podnebím. Los Javis Tepeztate zraje 25 až 35 let, než dosáhne plné zralosti. Aroma: kůže, olivy, lanýže, ořechy a seno Chuť: s ytý kouř, tymián, pomerančová kůra, Serranská paprika a kaštany
Všechny tradice a dědictví Mexika žijí v našich rostlinách agáve (Agáve znamená v řečtině „obdivuhodný“). Naše agáve Espadin jsou pečlivě vybírány naším mistrem Mezcalero a sklízeny ve stáří 8 let po dosažení optimální zralosti. Umírají, aby nám dali svého „ducha“. Jejich srdce neboli piñas se pomalu pečou v předhispánských podzemních pecích obložených...
Všechny tradice a dědictví Mexika žijí v našich rostlinách agáve (Agáve znamená v řečtině „obdivuhodný“). Naše odrůdy agáve espadin se sklízejí ve stáří 8 let, kdy dosahují optimální zralosti, zatímco odrůda Tobalá se sklízí ve stáří 12 let v divokých přírodních podmínkách. Umírají, aby nám dali svého „ducha“. Jejich srdce neboli piñas se pomalu pečou v...
Všechny tradice a dědictví Mexika žijí v našich rostlinách agáve (Agáve znamená v řečtině „obdivuhodný“). Agáve Madre cuixe dozrává ve čtrnácti letech pro optimální sklizeň v extrémních přírodních podmínkách. Jedná se o druh agáve, který má komplikovanější složení, obsahuje méně cukrů a vytváří více vlákniny, z čehož vyplývá jeho aroma a chuťové...
Všechny tradice a dědictví Mexika žijí v našich rostlinách agáve (Agáve znamená v řečtině „obdivuhodný“). Agáve Tepeztate dozrává ve dvaceti letech pro optimální sklizeň v extrémních přírodních podmínkách. Odrůda Tepeztate má silnější listy, do nichž se rozděluje část cukru, a je převážně vláknitá. Umírají, aby nám dali svého „ducha“. Jejich srdce neboli...
Všechny tradice a dědictví Mexika žijí v našich rostlinách agáve (Agáve znamená v řečtině „obdivuhodný“). Agáve Tobalá dozrává ve dvanácti letech pro optimální sklizeň v extrémních přírodních podmínkách. Umírají, aby nám dali svého „ducha“. Jejich srdce neboli piñas se pomalu pečou v předhispánských podzemních pecích obložených sopečnými kameny po dobu 3...
Ojo de Tigre Mezcal Ojo de Tigre (Tygří oko) je zbrusu nový mezcal vyráběný v palírně Case Lumbre, která je zároveň výrobcem mezcalu Montelobos. Tento mezcal je jemný a komplexní, což vyplývá z řemeslného a ručního výrobního procesu. Společnost Case Lumbre vyrábí své mezcaly s provenience. To je důvodem kvality jejích lihovin, jako jsou Montelobos, Ancho...
Ojo de Tigre Mezcal Ojo de Tigre (Tygří oko) je zbrusu nový mezcal vyráběný v palírně Case Lumbre, která je zároveň výrobcem mezcalu Montelobos. Tento mezcal je jemný a komplexní, což vyplývá z řemeslného a ručního výrobního procesu. Společnost Case Lumbre vyrábí své mezcaly s provenience. To je důvodem kvality jejích lihovin, jako jsou Montelobos, Ancho...
Bruxo X je postdestilační směs 80 % mezcalu Espadin a 20 % mezcalu Barril. Vyrábí ho mezcalero Juan Morales Garcia v San Dionisio Ocotepec v Oaxace. Tento mezcal má jemnou vůni plnou citrusových a květinových tónů s arašídy a jicamou. V chuti se objevují citrusové slupky, ovoce, heřmánek, minerální tóny a lehký med. Bruxo Mezcal Bruxo vytvořila skupina...
Bruxo No. 1 se destiluje ze 100% agáve Espadin. Tento mezcal využívá kouřovou chuť, která rámuje a zvýrazňuje lahodné ovocné a květinové aroma. Textura a bohatost tohoto mezcalu skutečně vyniká. Tajemný původ a název tohoto produktu mu také dodává na tajemnosti. Bruxo, což v portugalštině znamená "čaroděj", vás možná okouzlí.
Bruxo, což v překladu znamená "čaroděj", vytvořila skupina přátel, kteří milují a ctí mezcal v celé jeho magii. Ručně vyráběný, veganský mezcal Pechuga Bruxo No.2 se vyrábí z 80 % z agáve Barril a 20 % z agáve Espadin, přičemž do lihoviny se přidává pražené srdce Maguey, které zintenzivňuje tóny agáve a dodává jí výraznou barvu. Při výrobě se používají...
Barva, vůně a chuť Vůně muškátového oříšku a minerální tóny. V ústech se objevují jemné minerální tóny. Vyváženost chutí je dokonalá. V každém doušku cítíte jeho eleganci. Dochuť s melounovými tóny. Podávejte a kombinujte S čerstvým mladým sýrem, ořechy nebo citronovým a pikantním pokrmem z krevet. Výroba Tento mezcal je kompletně vyroben z agáve Barril,...
Barva, vůně a chuť V nose je cítit vůně arašídových semen. Agáve Espadín přináší do tohoto mezcalu květinové a citronové aroma. V ústech dodává agáve Barril minerální strukturu, zatímco Cuishe přináší jemné bylinné tóny, jako je rukola a fenykl. Podávejte a kombinujte Doprovázení kávou a hořkou čokoládou zvýrazní jeho chuť. Výroba Jedná se o výtvor...
Barva, vůně a chuť Příjemná vůně másla v nose a kořeněná a sladká chuť v ústech. Podávejte a kombinujte Tento mezcal má dochuť připomínající broskve a kdoule, která se skvěle hodí k foie grais, hořčičným semínkům, pažitce a uzenému lososu. Výroba Tento mezcalero vytvořil maestro Cándido Reyes. Při výrobě se používá 100% agáve 12 let Tobalá, při vaření se...
Xiaman Wild Tepextate & Espadin je směs 50 % divoké agáve Tepextate a 50 % pěstované agáve Espadin. Tepextate použitý v tomto mezcalu zraje přibližně 25 až 30 let, zatímco Espadín až 8 let. Agáve se společně vaří v podzemní jámové peci, mele se tahonou, fermentuje se kvasinkami pod širým nebem a dvakrát destiluje v malých měděných destilačních přístrojích.
Dangerous Don Cafe Mezcal se vyrábí na jihozápadě Mexika ve městě Santiago Matatlán v provincii Oaxaca. Tekutina je zamýšlena jako oslava tohoto regionu, protože mísí dva nejoblíbenější poklady Mexika - mezcal a kávu. Lahodně ochucený mezcal od společnosti Dangerous Don, vyrobený ze 100% agáve Espadin, která byla dvakrát destilována a poté namočena v...