Alkoholové výrobky prodáváme pouze osobám starším osmnácti let.

Prohlašuji, že je mi 18 a více let.


Whitley Neill Oriental Spiced Gin 0,7L 43%

Nový produkt

Náš Spiced Gin, inspirovaný cestami Johnnyho Neilla na indický subkontinent koncem 90. let, je destilován s důrazem na exotické chutě a vůně Orientu.

Vůně: Bohatá, voňavá vůně koriandru, kubéby a kardamomu přechází do jalovce a svěží citrusové kůry.

Chuť: Jalovec je doplněn hřejivým, jemným kardamomem s jasně sladkými citrusy, které dodávají šťavnatý charakter, následovaný tóny kmínu vedoucími k zázvorovým a pepřovým tónům.

Závěr:

Dlouhý, elegantní a vyvážený závěr plný pepře a pikantního koření.

Rostlinné prvky: Jalovec, kurkuma, pomeranč, citron, zázvor, chilli, koriandr, kmín, rajská zrnka, šafrán a badyán.

Awards

The Spirits Business Gin Masters Gold Winner 2022

San Francisco World Spirits Competition Silver Winner 2022

International Spirits Challenge Silver Winner 2022

Skladem

580,00 Kč s DPH

Jednoduché způsoby servírování

Indian Tonic - Plátek pomeranče a tyčinka skořice (nebo badyán)

Light Tonic – Plátky máty a zázvoru

Alternativa – Zázvorové pivo

Klasické způsoby servírování

Spice Route Mule

50 ml ginu Whitley Neill Oriental Spiced

25 ml limetkové šťávy

20 ml cukerného sirupu / skořicového sirupu

2-4 listy máty

Doplnit zázvorovým pivem Fentimans

Ozdoba: Plátky máty a zázvoru

Sklenice: Mule Mug nebo Hi-ball

Postup: Gin, limetkovou šťávu, 3-4 lístky čerstvé máty a cukerný sirup nalijte do šejkru na kostky ledu. Pro smíchání a zředění protřepávejte po dobu 20/30 sekund. Tekutinu dvakrát přeceďte, přelijte přes kostky ledu a dolijte zázvorovým pivem Fentimans. Ozdobte snítkou čerstvé máty a plátky čerstvého zázvoru

Klasické servírování, pokr.

Spice Route Mule

50 ml ginu Whitley Neill Oriental Spiced

25 ml limetkové šťávy

20 ml cukerného sirupu / skořicového sirupu

2-4 listy máty

Doplnit zázvorovým pivem Fentimans

Ozdoba: Plátky máty a zázvoru

Sklenice: Mule Mug nebo Hi-ball

Postup: Gin, limetkovou šťávu, 3-4 lístky čerstvé máty a cukerný sirup nalijte do šejkru na kostky ledu. Pro smíchání a zředění protřepávejte po dobu 20/30 vteřin. Tekutinu dvakrát přeceďte, přelijte přes kostky ledu a dolijte zázvorovým pivem Fentimans. Ozdobte snítkou čerstvé máty a plátky čerstvého zázvoru.

Asian Snapper

60 ml ginu Whitley Neill Oriental Spiced

120 ml rajčatové šťávy (nebo červené řepy)

25 ml citronové šťávy

20 ml cukerného sirupu

4 kapky sójové omáčky

6 kapek Tabasca

Špetka soli

Špetka pepře

Sklenice: Hurricane / Spritz – sůl a pepř na okraji

Postup: Všechny ingredience nalijte na kostky ledu do šejkru. Dobře protřepejte po dobu 20/30 vteřin. Okraj skleničky ozdobte přebytečnou solí a pepřem. Přelijte přes velké kostky ledu do sklenice Hurricane. Ozdobte tyčinkou celeru a 3 olivami napíchnutými na špejli.

Průzkumné servírování

Tokyo Mary

60 ml ginu Whitley Neill Oriental Spiced

120 ml rajčatové šťávy (nebo červené řepy)

25 ml citronové šťávy

20 ml sirupu z citronové trávy

4 kapky sójové omáčky

2 lžičky pasty Wasabi

Špetka soli

Špetka pepře

Solný nálev z nakládaného asijského / suši zázvoru

Sklenice: Hurricane / Spritz – sůl a pepř na okraji

Postup: Všechny ingredience nalijte na kostky ledu do šejkru. Dobře protřepejte po dobu 20/30 vteřin. Okraj skleničky ozdobte přebytečnou solí a pepřem. Přelijte přes velké kostky ledu do sklenice Hurricane. Ozdobte tyčinkou celeru a nakládaným zázvorem na špejli.

Famous Last Word

30 ml ginu Whitley Neill Oriental Spiced

20 ml zelené chartreusky

20 ml Luxardo Maraschino likéru / Vestal Black Cherry?

10 ml Mezcalu

25 ml limetkové šťávy

Ozdoba: zázvor a červená třešeň na špejli

Sklenice: Coupe

Postup: Celý obsah nalijte na velké kostky ledu v šejkru. Dobře protřepejte po dobu 20/30 vteřin. Celý obsah přeceďte do vychlazené sklenice typu coupe. Ozdobte špízkem ze zázvoru a černé třešně. Přidejte picante twist.

Objem700ml
Balení6ks
Obsah alkoholu43%
ZnačkaWhitley Neill
Země původuVelká Británie

Ve stejné kategorii