Alkoholové výrobky prodáváme pouze osobám starším osmnácti let.
Prohlašuji, že je mi 18 a více let.
Žádné produkty
Ceny jsou s DPH
Produkt byl úspěšně přidán do nákupního košíku
0 ks zboží. 1 produkt v košíku.
Nový produkt
Náš Spiced Gin, inspirovaný cestami Johnnyho Neilla na indický subkontinent koncem 90. let, je destilován s důrazem na exotické chutě a vůně Orientu.
Vůně: Bohatá, voňavá vůně koriandru, kubéby a kardamomu přechází do jalovce a svěží citrusové kůry.
Chuť: Jalovec je doplněn hřejivým, jemným kardamomem s jasně sladkými citrusy, které dodávají šťavnatý charakter, následovaný tóny kmínu vedoucími k zázvorovým a pepřovým tónům.
Závěr:
Dlouhý, elegantní a vyvážený závěr plný pepře a pikantního koření.
Rostlinné prvky: Jalovec, kurkuma, pomeranč, citron, zázvor, chilli, koriandr, kmín, rajská zrnka, šafrán a badyán.
Awards
The Spirits Business Gin Masters Gold Winner 2022
San Francisco World Spirits Competition Silver Winner 2022
International Spirits Challenge Silver Winner 2022
Skladem
Jednoduché způsoby servírování
Indian Tonic - Plátek pomeranče a tyčinka skořice (nebo badyán)
Light Tonic – Plátky máty a zázvoru
Alternativa – Zázvorové pivo
Klasické způsoby servírování
Spice Route Mule
50 ml ginu Whitley Neill Oriental Spiced
25 ml limetkové šťávy
20 ml cukerného sirupu / skořicového sirupu
2-4 listy máty
Doplnit zázvorovým pivem Fentimans
Ozdoba: Plátky máty a zázvoru
Sklenice: Mule Mug nebo Hi-ball
Postup: Gin, limetkovou šťávu, 3-4 lístky čerstvé máty a cukerný sirup nalijte do šejkru na kostky ledu. Pro smíchání a zředění protřepávejte po dobu 20/30 sekund. Tekutinu dvakrát přeceďte, přelijte přes kostky ledu a dolijte zázvorovým pivem Fentimans. Ozdobte snítkou čerstvé máty a plátky čerstvého zázvoru
Klasické servírování, pokr.
Spice Route Mule
50 ml ginu Whitley Neill Oriental Spiced
25 ml limetkové šťávy
20 ml cukerného sirupu / skořicového sirupu
2-4 listy máty
Doplnit zázvorovým pivem Fentimans
Ozdoba: Plátky máty a zázvoru
Sklenice: Mule Mug nebo Hi-ball
Postup: Gin, limetkovou šťávu, 3-4 lístky čerstvé máty a cukerný sirup nalijte do šejkru na kostky ledu. Pro smíchání a zředění protřepávejte po dobu 20/30 vteřin. Tekutinu dvakrát přeceďte, přelijte přes kostky ledu a dolijte zázvorovým pivem Fentimans. Ozdobte snítkou čerstvé máty a plátky čerstvého zázvoru.
Asian Snapper
60 ml ginu Whitley Neill Oriental Spiced
120 ml rajčatové šťávy (nebo červené řepy)
25 ml citronové šťávy
20 ml cukerného sirupu
4 kapky sójové omáčky
6 kapek Tabasca
Špetka soli
Špetka pepře
Sklenice: Hurricane / Spritz – sůl a pepř na okraji
Postup: Všechny ingredience nalijte na kostky ledu do šejkru. Dobře protřepejte po dobu 20/30 vteřin. Okraj skleničky ozdobte přebytečnou solí a pepřem. Přelijte přes velké kostky ledu do sklenice Hurricane. Ozdobte tyčinkou celeru a 3 olivami napíchnutými na špejli.
Průzkumné servírování
Tokyo Mary
60 ml ginu Whitley Neill Oriental Spiced
120 ml rajčatové šťávy (nebo červené řepy)
25 ml citronové šťávy
20 ml sirupu z citronové trávy
4 kapky sójové omáčky
2 lžičky pasty Wasabi
Špetka soli
Špetka pepře
Solný nálev z nakládaného asijského / suši zázvoru
Sklenice: Hurricane / Spritz – sůl a pepř na okraji
Postup: Všechny ingredience nalijte na kostky ledu do šejkru. Dobře protřepejte po dobu 20/30 vteřin. Okraj skleničky ozdobte přebytečnou solí a pepřem. Přelijte přes velké kostky ledu do sklenice Hurricane. Ozdobte tyčinkou celeru a nakládaným zázvorem na špejli.
Famous Last Word
30 ml ginu Whitley Neill Oriental Spiced
20 ml zelené chartreusky
20 ml Luxardo Maraschino likéru / Vestal Black Cherry?
10 ml Mezcalu
25 ml limetkové šťávy
Ozdoba: zázvor a červená třešeň na špejli
Sklenice: Coupe
Postup: Celý obsah nalijte na velké kostky ledu v šejkru. Dobře protřepejte po dobu 20/30 vteřin. Celý obsah přeceďte do vychlazené sklenice typu coupe. Ozdobte špízkem ze zázvoru a černé třešně. Přidejte picante twist.
Objem | 700ml |
Balení | 6ks |
Obsah alkoholu | 43% |
Značka | Whitley Neill |
Země původu | Velká Británie |