CERRUDO - Agave Americana Kultivované agáve, které se pěstuje déle 25 let, aby dosáhlo plné zralosti a mohlo se sklízet. Aroma: citronové koření, žlutý meloun, aloe, tráva grilovaný ananas Chuť: kouř, sladé mango, penicillin, kápie, pečené makadamové ořechy, příchuť soli"
Mezcal Los Javis Jabalí je limitovaná edice mezcalu. Divoké agáve se sklízí ručně v odlehlé oblasti Miahuatlán de Porfirio Díaz. Agáve určené k výrobě mezcalu Los Javis Jabalí, se pěstuje na vyprahlých vápencových pláních městečka Mengoli. Agáve Jabalí je také známé jako Agave Kerchovei nebo Agave Convallis.Aroma: břidlice, sušená tráva, černý čaj,...
Agáve Tepeztate se daří nejlépe v oblastech s horkým a suchým podnebím. Los Javis Tepeztate zraje 25 až 35 let, než dosáhne plné zralosti. Aroma: kůže, olivy, lanýže, ořechy a seno Chuť: s ytý kouř, tymián, pomerančová kůra, Serranská paprika a kaštany
Los Javis Espadin Reposado agáve také roste v aridní oblasti centrálního údolí Oaxacy. Nicméně tato agáve sklízíme ihned po deštivém období, abychom zdokonalili jejich chuť.Aroma: heřmánek, ochucené karamelizované máslo a seno Chuť: dřevo, karamelizované máslo, marcipán a banánový chlebíček Dvakrát destilováno
Většině druhů Tobalá se vyskytuje v divokých nížinách a na stráních kaňonů ve vysokých nadmořských výškách. Los Javis Tobalá se sklízejí po 12 až 15 letech.Aroma: kůže, chili, jalapeno a pečená dýňě Chuť: chili, zelený pepř, šalvěj s nádechem kouře a citronový olej Dvakrát destilováno.