Alkoholové výrobky prodáváme pouze osobám starším osmnácti let.
Prohlašuji, že je mi 18 a více let.
Produkt byl úspěšně přidán do nákupního košíku
0 ks zboží. 1 produkt v košíku.
Yellowstone Special Finish Collection Rum Cask je vyroben s maximální péčí, počínaje prémiovou bourbonovou whiskey Kentucky, která je dokonale vyzrálá. Tento výjimečný bourbon je poté dokončen v ručně vybraných rumových sudech, které mu dodávají bohatou exotickou chuť a novou vrstvu komplexnosti. Na pohled se tento bourbon vyznačuje teplým jantarovým...
Craft Gin Setouchi Amanatsu, druhý craft gin z palírny Setouchi, je založen na konceptu ovocné chuti, která zhušťuje delikátní chuť amanatsu. Je známý jako japonský letní pomeranč a sklízí se od dubna do května. Po oloupání se uvolní živé aroma a na jazyku se okamžitě rozprostře sladká, pikantní a šťavnatá chuť. V tomto receptu je amanatsu Setouchi hlavní...
První gin z palírny, Craft Gin Setouchi Lemon, byl navržen s důrazem na vytvoření chuti, která skutečně vystihuje jemnost citronu. Záměrným výběrem citronu jako klíčové botanické složky si Setouchi klade za cíl vytvořit gin, který se snadno pije všem, od začátečníků až po znalce. Gin kombinuje pečlivě vybrané ingredience, jako je citron, japonský zelený...
Goalong Whisky je pětiletá single malt se zlatavými odlesky, zrající v sudech po bourbonu. Čínské single malts se etablovaly jako cenná možnost a pociťují rostoucí poptávku. Se specifickým chuťovým profilem typickým pro oblast Hunan vyniká Goalong jako vysoce kvalitní single malt whisky, která může konkurovat nejlepším svého druhu. Každý sud zraje v...
Goalong Premium Blended Whisky je výsledkem pečlivých destilačních technik a let zkušeností. Použitím vysoce kvalitního obilí, které je pečlivě destilováno, dosahuje tato whisky výjimečné kvality. Po destilaci whisky zraje v pečlivě vybraných dubových sudech, které jí dodávají nejen zlatavou barvu, ale také hlubokou aromatickou komplexnost. Barva: zlatá....
Xiaman Wild Tepextate & Espadin je směs 50 % divoké agáve Tepextate a 50 % pěstované agáve Espadin. Tepextate použitý v tomto mezcalu zraje přibližně 25 až 30 let, zatímco Espadín až 8 let. Agáve se společně vaří v podzemní jámové peci, mele se tahonou, fermentuje se kvasinkami pod širým nebem a dvakrát destiluje v malých měděných destilačních přístrojích.