Tento chipotle chilli likér se vyrábí měsíčním macerováním sušených chilli papriček zvaných Chipotles v rumu o obsahu 55 % alkoholu. Po měsíci se přidá třtinový cukr, který likéru dodá příjemnou kulatost. Hispano likér je dokonale vyvážený. mezi kulatými, teplými a kořeněnými tóny.
El Hispano Jalapeño Liquor je alkohol z cukrové třtiny, který se vyrábí z melasy v koloně při teplotě kolem 65 °C. Čerstvé jalapeños bez semen se pak přidávají do nádrže s alkoholem, kde macerují 45 až 60 dní. Po této maceraci se tekutina filtruje. Hladina alkoholu se sníží čistou vodou na 30°. Na konci procesu se přidá hnědý cukr. Je to dokonale vyvážené...
KUKUŘIČNÝ LIKÉR NIXTA Křehká odrůda kukuřice, která se sklízí z klasů na začátku sezóny a je pečlivě vybírána. Kukuřice se pak mísí s naším původním kukuřičným destilátem a vyčištěnou sladkou kaší vyrobenou z plně vyzrálé bílé kukuřice cacahuzintle (hominy). Výsledkem je jedinečný likér elote s vůní pražené kukuřice, sladkou a krémovou konzistencí atole a...